Skip to content

Termeni si Conditii

Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina. AGM Property Group isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului contract. In aceasta situatie, AGM Property Group va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va apare in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.

In cazul in care vizitatorii/utilizatorii nu sunt de acord cu aceste conditii de utilizare, acestia au obligatia de a nu citi sau folosi prezentul site.

 

Limitarea raspunderii

Prin vizitarea acestui site web, vizitatorii/utilizatorii au acceptat ca vizitarea site-ului este pe propria raspundere si ca niciuna din partile implicate in crearea, producerea sau afisarea prezentului site nu poarta responsabilitatea acestui lucru. Compania nu este responsabila pentru daune directe, indirecte sau accidentale sau pentru orice alt tip de daune sau costuri generate direct sau indirect de accesarea, utilizarea sau explorarea prezentului site sau din descarcarea oricarui tip de material inclusiv, dar fara limitare la text, date, imagini video sau audio, orice poate fi generat de virusi, bug-uri, actiuni umane sau omiterea anumitor actiuni umane de la un sistem computerizat, linie de telefonie, hardware, software, eroare de program sau orice alt tip de eroare, omisiune sau intarziere in transmiterea datelor pe computer sau reteaua de conectare.

 

Continutul site-ului

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.morganresidence.ro, produsele/unitatile imobile comercializate de acesta, ale partenerilor sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de AGM Property Group ca fiind de interes pentru utilizatori. AGM Property Group isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site. De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, AGM Property Group isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

 

Unitatile Imobile

Pentru fiecare dintre produsele (unitate dintr-un imobil) postate pe site-ul mentionat, AGM Property Group se obliga sa afiseze toate caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permita cumparatorului o identificare si o alegere corecta. AGM Property Group isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele pot diferi uneori de imaginile prezentate. Produsele/unitatile imobile comercializate respecta legislatia romana in vigoare.

 

Copyright

Cu exceptia opiniilor/comentariilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.morganresidence.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea AGM Property Group si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul AGM Property Group , a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Promotii

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de AGM Property Group. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje prin posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. AGM Property Group isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

 

DISCLAIMER

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ si orientativ, pot diferi fata de produsul vandut. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site, sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul / furnizorul, in niciun fel fata de client.